C-Cinema

Werk dat gezien mag worden!

C-Cinema

Zichtbaar werk in Roosendaal

Elkor werkt al jarenlang samen met C-Cinema, het bedrijf dat bioscopen runt in Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur. In Roosendaal verreist in 2019 de nieuwe bioscoop in de Nieuwstraat, hartje centrum!

Uitdaging omgezet in realisatie

En dat is tevens het enige knelpunt in dit mooie project dat we mogen helpen realiseren. Want hoe handig de locatie van de nieuwe bioscoop voor bezoekers ook is, met groot materieel en de aanvoer van zonnepanelen is het niet handig dat er weinig ruimte is om die aan te voeren. Dat gaat zeker een uitdaging voor ons opleveren! Maar het is ons nog nooit niet gelukt, dus ook nu gaat dat helemaal goed komen!

 

Elkor the movie – ons werk, nu in de bioscoop te zien!

In de nieuwe Bioscoop is Elkor overal te zien. Of althans, het werk van Elkor! Zo mogen we de elektra aanleggen, de verlichting en zorgen we er voor dat iedere bioscoop zijn eigen verdeler/stroomvoorziening krijgt. Op het dak van de bioscoop komen uiteraard ook zonnepanelen van Elkor te liggen, om niet alleen een deel van de bioscoop, maar ook de 2 penthouses van duurzame zonne-energie te voorzien!

In dit project trekken we op met BVR uit Roosendaal, een vaste samenwerkingspartner van Elkor. We kijken uit naar dit project waarbij ons werk straks dagelijks letterlijk gezien gaat worden door honderden mensen. We zijn er nu al trots op!

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!