Welkom bij Elkor Groep

De kracht van samen

De kracht van vier divisies onder 1 dak. Elektrotechniek, Solar Energy, Beveiliging en Duurzaamheid. Vier divisies met ieder hun eigen expertise. Opgedaan door de vele projecten die we doen. Van lokaal tot landelijk, van particulier tot zakelijk, van nieuwbouw tot bestaande bouw. Vier divisies onder 1 dak in Roosendaal die samenwerken én maximaal gebruik maken van de kennis binnen iedere divisie. Dát is de kracht van Elkor Groep.

Van toen naar nu

Elkor Groep kent een rijke historie. Op 1 januari 1977 is het bedrijf opgericht door W.C. Jongmans en A.J.A. Luijckx als Elkor Brabant. In 1997 zijn de zoons toegetreden tot de directie en in 2000 hebben die de bedrijfsvoering overgenomen. Het bedrijf heeft zich elk jaar stap voor stap weten te ontwikkelen tot wat Elkor Groep nu is: specialist in 4 verschillende divisies.

Krachtig doorgroeien naar de toekomst

Elkor Groep wil zich steeds verder ontwikkelen als specialist op het gebied van elektrotechniek, zonne-energie, beveiliging en duurzaamheid. Het innovatieve karakter is de drijfveer om te blijven ontwikkelen met het oog op de toekomst. Dat betekent nieuwe technieken. Voldoen aan nieuwe regelgeving. Steeds weer nieuwe oplossingen implementeren. Maar ook scholing en ontwikkeling stimuleren voor de specialisten op elke divisie. Uit innovatie en ontwikkeling haalt Elkor Groep de kracht voor de toekomst.

Meer weten over de Elkor Groep?